Met basilicum pesto, zongedroogde tomaten Parmezaanse kaas, pitten mix en uitgebakken spekjes
Heerlijke Aziatische salades met wakamé, krabsticks, gerookte zalm, edamame boontjes, mango en sushirijst
Met avocado crème, cantaloupe meloen, zoetzure groente, lotuswortel krokantje en een mayonaise van mierikswortel
Rosé gebraden kalfsvlees met een heerlijke truffelsaus, rucola, krokante Parmezaanse kaas en appelkappertjes
Vegentarische bitterbal van bospaddenstoel, truffelmayonaise en rucola
Met spinazie, ingelegde komkommer, Cherry tomaatjes en een mierikswortel saus
Wij gebruiken dagverse producten en hebben daarom wisselende soepen.
Zoete chilisaus, ui, champignons, groenten, cashewnoten en sesam
Kappertjes, ei, zoet zure groente en een kruidendressing
Romeinse salade met kip, kappertjes, spek, crouton, Parmezaanse kaas ei en knoflook dressing
Bimi, geroosterde roseval, baby maïs en gerookte knoflook saus met rode wijn
Een taartje van ratatouille, geroosterde aardappel en een rode wijnsaus met rozemarijn
Groene asperges, baby maïs, truffel risotto gepofte venkelzaad en burre blanc
De zachtste ribs die u ooit heeft gegeten, geserveerd met salade of friet
Kroepoek, huisgemaakte atjar, pindasaus en gebakken uitjes
Gevuld met seizoensgroenten en rucola
Van het mooiste gedeelte van de ossenhaas, aan tafel geflambeerd met rum, geserveerd met mousseline en heerlijke seizoensgroenten
Heerlijk romig dessert met gemarineerde aardbeien, merengue en aardbeien gel
Bailey’s crème, Oreo crumble en pure chocolademousse
Koffie ijs en fruit uit het seizoen
4 wisselende kazen, geserveerd met vijgenbrood, walnoten en honing